Rezultatul evaluării finale a managementului de la Teatrul Regina Maria

100
Daniel Vulcu
Daniel Vulcu / foto ©️ ebihoreanul.ro

Pe data de 9 iunie a fost constituită comisia de evaluare finală a managementului domnului Daniel Sorin Vulcu pentru anii 2017, 2018 și 2019, evaluare realizată în baza Sentinței civile nr. 63/2021/CA a Tribunalului Satu Mare. 

Perioadele în care domnul Daniel Sorin Vulcu a desfășurat efectiv activitate de management și care au făcut obiectul evaluării conform Sentinței civile sunt: 01.01.2017 – 31.12.2017, 01.01.2018 – 02.05.2018, respectiv 27.11.2019 – 30.11.2019.   

Comisia de evaluare a decis acordarea notei finale de 9,10 pentru activitatea desfășurată în perioadele menționate mai sus de domnul Vulcu ca manager al Teatrului Regina Maria. 

Componența comisiei de evaluare a fost următoarea: 

Preşedinte: domnul prof.univ.dr. Alexandru Boureanu – manager al Teatrului Naţional „Marin Sorescu” din Craiova – în calitate de specialist;

Membri: – doamna conf.univ.dr. Carmen Croitoru – Director general al Institutului Național pentru Cercetare și Formare Culturală – în calitate de specialist;

​            –  doamna Faur Nicoleta Anica– în calitate de reprezentant al autorităţii.

Secretariat: – doamna Negru Marioara  – reprezentant al Compartimentului resurse umane;

​​- doamna Szabo Agnes – reprezentant al Serviciului financiar-contabil;

​​- doamna Roșan Mihaela Simona – reprezentant al Compartimentului juridic.

Punctajul acordat de comisie îi permite managerului să depună un nou proiect de management. 

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.