Recital de muzică și poezie la Teatrul Regina Maria “VOCI DE PRIMĂVARĂ”

148
 

Teatrul Regina Maria are onoarea de a vă invita la o serată muzicală deosebită, care va avea loc miercuri, 4 martie, de la ora 18:30, la Sala Arcadia: spectacolul „Voci de primăvară”.

 

Vom călători prin universul poeziei ghidați de vocea actriței Gabriela Codrea, care va recita din lirica de dragoste lui Cristian Bădiliță, fiind armonios acompaniată de vocile sopranei Alina Roșca și a baritonului Vlad David într-un eveniment plin de emoție, în care dialogul dintre poezie și muzică va crea o atmosferă caldă și pozitivă.

Din repertoriul sopranei Alina Roșca vor face parte titlurile:

  • „Poate că n-am iubi atât” – Mauriciu Vescan
  • „Sunt poștărița Cristinel” – arie din opereta „Vânzătorul de păsări” de C. Zeller
  • „Din vise dragi, poeme…” de Sabin Păuța
  • „Torna a Surriento” – E. De Curtis
  • Ciclul de lieduri „Tel jour, telle nuit” de Francis Poulenc
  • „Muzica” din opereta „Valurile Dunării” de George Grigoriu

Baritonul David Vlad va interpreta:

  • „Ideale„ de P. Tosti
  • „Dorință” de Vasile Popovici.

Aceștia vor fi acompaniați de Henrietta Varady, care va cânta la pian Erik Satie – Gnossiene nr. 1, 2, 3.

Biletele s-au pus în vânzare la Agenţia de Bilete a Teatrului de marți până vineri în intervalul orar 10:00 – 19:00 și sâmbăta între orele 10:00-13:00. Puteţi achiziţiona bilete şi cu o oră înainte spectacol sau online pe www.bilete.ro. Pentru informaţii suplimentare şi rezervări de bilete, vă invităm să sunaţi la numărul de telefon: 0359/411.570.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.