Răzvan Vicoveanu, Diana Păcurar și Adrian Damian nominalizați la Gala Premiilor UNITER 2021

398
Răzvan Vicoveanu, Diana Păcurar și Adrian Damian
Răzvan Vicoveanu, Diana Păcurar și Adrian Damian
 

Bihorenii își vor putea susține favoriții la Gala Premiilor Uniter: Răzvan Vicoveanu, Diana Păcurar și Adrian Damian. Susținerea poate fi materializată printr-un vot pe site-ul: https://www.uniter.ro/.

Anul acesta, Teatrul Regina Maria are trei nominalizări.

„La categoria 𝐷𝑒𝑏𝑢𝑡, 𝐃𝐢𝐚𝐧𝐚 𝐏𝐚̆𝐜𝐮𝐫𝐚𝐫, originară din Oradea, este nominalizată pentru regia spectacolului „Trei femei înalte” de Edward Albee, care încă de la premieră se joacă pe scena teatrului orădean cu casa închisă.

La categoria 𝐶𝑒𝑙 𝑚𝑎𝑖 𝑏𝑢𝑛 𝑎𝑐𝑡𝑜𝑟 𝑖̂𝑛 𝑟𝑜𝑙 𝑝𝑟𝑖𝑛𝑐𝑖𝑝𝑎𝑙 este nominalizat actorul Rasvan Vicoveanu pentru rolul Ivan Alexandrovici Hlestakov din „Revizorul” de N.V. Gogol, regia Petru Vutcărău. Răzvan este nominalizat pentru al doilea an consecutiv la Gala Premiilor UNITER, anul trecut fiind propus pentru categoria Cel mai bun actor în rol secundar cu rolul Joshua, din spectacolul „Creștini”.

La categoria 𝐶𝑒𝑎 𝑚𝑎𝑖 𝑏𝑢𝑛𝑎̆ 𝑠𝑐𝑒𝑛𝑜𝑔𝑟𝑎𝑓𝑖𝑒, 𝐀𝐝𝐫𝐢𝐚𝐧 𝐃𝐚𝐦𝐢𝐚𝐧 este nominalizat pentru scenografia spectacolului „Revizorul” de N.V. Gogol, regia Petru Vutcărău. Scenograful se află de ani buni în atenția juriilor Galei Premiilor UNITER, fiind laureat de mai multe ori până în prezent”, se arată într-un comunicat al Teatrului de Stat Oradea.

Evenimentul de decernarea a premiilor va avea loc luni, 19 iulie de la ora 21.00 la Teatrul Național „I.L.Caragiale” din București și va fi transmis în direct pe TVR1, Radio România Cultural și online pe www.uniter.ro și www.tvr.ro.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.