Concert Extraordinar – „Dor și drag de cântec”

362

Consiliul Judeţean Bihor, Teatrul Regina Maria şi Ansamblul Artistic Profesionist Crişana vă invită joi, 24 septembrie, de la ora 19:00, pe Scena Mobilă amplasată în Cetatea Oradea, să savurați câteva momente tradiționale extraordinare și să pășiți în atmosfera de sărbătoare pe care o vor crea artiștii Ansamblului Artistic Profesionist Crișana, nerăbdători să își întâlnească din nou publicul favorit, la spectacolul DOR ȘI DRAG DE CÂNTEC.

Vor concerta artiștii bihoreni Ionel Ban, Simona C ostin, Cornelia Covaciu, Stângaciu, Felicia Costin, Luminița Tomuța, Petrică Popa și Cornel Borza.

Acompaniază orchestra Ansamblului Artistic Profesionist „Crişana” sub bagheta dirijorului Vălean Vlad și corpul de dansatori ai ansamblului coordonați de către coregraful Ion Bencheci și asistent coregraf Daniel Sandro. Prezentarea spectacolului și momente vesele vor fi asigurate de Ioan Seleși. 

Concertul conține suite orchestrale, soliști vocali și instrumentiști, dansuri din diverse regiuni ale țării, cu efectiv redus și cu respectarea strictă a normelor sanitare și a prevederilor legale privind manifestările artistice în aer liber.

Preţul unui bilet este de 12 d e lei. Biletele se pot achiziționa de la Cetatea Oradea începând cu o oră înainte de spectacol și online pe www.eventim.ro

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.