Ziua Copilului sărbătorită cu fotbal și întreceri la Foresta Tileagd!

203
Foresta Tileagd
Foto ©️ Foresta Tileagd

Profitând de măsurile de relaxare din ultima perioadă, terenul de fotbal din Tileagd a fost ”cucerit” de copii în cadrul unei acțiuni organizate de clubul local Foresta cu sprijinul ACS United Bihor și AJF Bihor pe data de 1 iunie, Ziua Internațională a Copilului. 

Au fost prezenți peste 60 de copii, componenții grupelor de juniori ai clubului Foresta, cu vârsta cuprinsă între 7 și 14 ani, printre care și 23 de fete. Participanții au fost repartizați pe trei categorii de vârstă și s-au întrecut la diferite concursuri, dar și jocuri de minifotbal, în timp ce părinții i-au încurajat din tribune. Activitățile au fost coordonate de către Raul Bălăiban (jucător al echipei Foresta și antrenor la formația feminină United) și Ficuț Csaba (presedinte United) cu sprijinul mai multor jucătoare de la reprezentanta Bihorului în liga secundă care-și dispută jocurile de pe teren propriu la cocheta bază sportivă din Tileagd. La finalul acțiunii, toți participanții au fost răsplătiți cu pachete surpriză, conținând fructe, suc și dulciuri, oferite de președintele CS Foresta, Sebastian Popa, în timp ce AJF Bihor a oferit o diplomă fiecărui concurent. 

”A fost încântător să vedem bucuria copiilor și ambiția cu care au participat la diferitele probe de concurs. Scopul acțiunii a fost atins, zeci de copii și-au petrecut ziua pe teren, în aer liber”, a precizat Raul Bălăiban.

”A fost o plăcere să contribuim la reușita acestei acțiuni. Avem o colaboare excelentă cu clubul din Tileagd, al cărui președinte, Sebastian Popa, pune mult suflet pentru dezvoltarea fotbalului din comună, și este alături și de echipa noastră de fete! Am constatat cu bucurie că dintre participanți aproape o treime au fost fete, lucru ce confirmă popularitatea fotbalului în rândul acestora”, a adăugat Ficuț Csaba, președintele United Bihor.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.