23.1 C
Aleşd
sâmbătă, 15 iunie 2024
Blue Container Aleșd

Victorie la patru goluri diferență pentru poloiștii de la CSM Digi Oradea 

Deși au avut un joc foarte dificil, în compania unei echipe bune din Italia, Canottieri Napoli, poloiștii de la CSM Digi Oradea au reușit să obțină o victorie la patru goluri diferență, cu scorul de 11-7, miercuri seara, în manșa I a sferturilor de finală din LEN Euro Cup.

Meciul, desfășurat la Bazinul Olimpic Ioan Alexandrescu, a fost foarte echilibrat în primel trei sferturi, doar în ultimele opt minute, elevii antrenorului Kadar Kalman desprinzându-se decisiv.

Primul sfert a fost adjudecat de italieni cu scorul de 2-1, însă următoarele opt minute au aparținut orădenilor, care au marcat de trei ori, prin N. Diaconu, A. Prioteasa și M. Gheorghe, fără să primească vreun gol. Astfel, în pauza mare s-a intrat cu scorul de 4-2 pentru vicecampioana României.

Sfertul III iar a fost foarte echilibrat, cu un ușor plus pentru oaspeți, care au marcat de trei ori, în timp ce bihorenii au înscris numai de două ori, prin A. Prioteasa și T. Negrean. În acest fel, în ultima pauză scorul a devenit 6-5 pentru CSM Digi.

Ultimele opt minute au consemnat o echipă orădeană foarte motivată, care a încercat să se desprindă, fapt reușit, după ce elevii antrenorului Kadar Kalman au izutit trei goluri consecutive, prin M. Chioveanu, R. Georgescu și T. Negrean. În final, scorul a fost 11-7 pentru CSM Digi, care a obținut o victorie importantă, în perspectiva returului din Italia, care este programat pe data de 10 decembrie.

Principalul marcator a fost căpitanul de echipă, Tiberiu Negrean, autor a 4 goluri. L-a urmat Nicolae Diaconu și Andrei Prioteasa, cu câte 2 reușite.

De partea cealaltă, Eduardo Campopiano și Alessandro Velotto, au înscris de câte două ori.

 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,715FaniÎmi place
1,735CititoriConectați-vă
993CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,610AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI