17 C
Aleşd
joi, 13 iunie 2024
Blue Container Aleșd

Vadu Crisului: Obiective atinse la Clubul de Fotbal (foto)

Pentru suflet se gasesc sute de religii, in schimb pentru fizic, doar una, sportul! ”Sportul reprezinta o forma de manifestare eminamente artistic a fintei umane,” afirma Ionel Teodoreanu. In cadrul sporturilor, Fotbalul, „regele sporturilor” si a creat un univers de pasionati, care traiesc si respira fotbal, si care se impart in sustinatori si detractori, isi creeaza propriile idoli si se raporteaza in functie de echipa preferata. Fotbalul este o arta pe care jucatorii picteaza cu picioarele.  Dupa Albert Camus: “Nu exista alt loc in lume unde omul sa fie mai fericit decat pe un stadion de fotbal. ”O fi sau nu asa, nu ne pronuntam, cert este, ca la sate fotbalul este  cateodata singurul sport ce se poate practica de catre tineri si varstnici si a vedea un meci de fotbal unde participa la “lucru” nepotul, fiul, fratele sau vecinul concurand impreuna la obtinerea succesului echipei proprii, la Victoria comunitatii locale, este o delectare si/sau un loc unde poti sa-ti strigi toate nemultumirile.

Duminica, 26 mai 2024 pe terenul din Cheresig pentru formatia din Vadu Crisului s-a terminat campionatul de fotbal liga a IV- a, seria Nord, fiind ultimul meci din acest sezon. Scorul a fost deschis de gazde prin Fora Andrei in minutul 12, cei de la Vadu Crisului, cu patru juniori in teren, reusind egalarea in minutul 57 prin jucatorul Seghedi Radu. Intr-un meci fara miza pentru echipa oaspete meciul a fost castigat in extremis cu scorul de 2-1 de catre gazde, printr-un gol semnat de catre Cristea Mircea George in prelungiri, in minutul 93

 O remarca deosebita pentru prestatia foarte buna a brigazii de arbitri, in frunte cu centralul Zah Valentin.

Dupa meci ing.Mihoc – Geci Ferencz, presedintele clubului CS Vadu Crisului ne-a relatat: ”echipele noastre, la nivelul seniorilor, cat si la juniori si-au indeplinit obiectivele propuse. Cu bugetul avut la dispozitie obiectivul a fost mentinerea echipei mari in liga a patra, ce a ce s-a si realizat datorita ambitiei si devotamentul jucatorilor, al antrenorului Adrian Jolte, al spectatorilor si tuturor celor care ne-au sprijinit in cursul acestui an competitional.

La nivel de juniori Under 19, echipa a crescut constant, ajungand in final sa termine campionatul pe locul 5, dupa CAO, Stei, Alesd si Osorhei, in fata unor centre puternice la nivelul copiilor si juniorilor, ca orasul Salonta sau Valea lui Mihai. Este la fel de important ca, din aceasta echipa pregatita de catre prof.Marghitas Dan deja 4-5 tineri au debutat si la seniori,  Sipos David Alexandru reusind si performanta sa termine pe locul 2 in clasamentul golgeterilor la juniori (22 goluri) si sa inscrie 5 goluri foarte importante si in meciurile seniorilor. Merita de mentionat si apreciat si faptul, ca atat jucatorii, cat si spectatorii  au demonstrat dealungul campionatului fair-play, atat pe teren cat si in tribune. Este foarte important de stiut ca, succesul se afla acolo unde pregatirea si oportunitatea se intalnesc. Desigur, intotdeauna este loc si pentru mai bine!

Multumim Primariei si Consiliului Local Vadu Crisului; persoanelor fizice si firmelor, care in limita posibilitatilor au sprijinit financiar sau cu materiale sportive, apa minerala, etc. clubul nostru. Dorim, ca in luna iunie sa organizam un meci intre generatii, la care sa invitam fostii si actualii jucatori si pe toti oamenii de bine, care cu fapte, cu un gand bun, cu prezenta si sustinerea echipelor noastre la meciuri  sau cu un vot in cadrul Consiliului Local, sant alaturi de sport si alaturi de fotbalul din comuna Vadu Crisului”.

 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,681FaniÎmi place
1,735CititoriConectați-vă
993CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,610AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI