4.2 C
Aleşd
vineri, 19 aprilie 2024

Trofeul Bodola a ajuns la Alesd!

 

Pentru prima dată în cei zece ani în care se acordă, „Trofeul Iuliu Bodola” a fost înmânat unei fotbaliste din Bihor. Trofeul Bodola a fost înfințat acum zece ani, la inițiativa UDMR Bihor.

- Publicitate -

Trofeul este o distincție care recompensează eforturile sportivei si care se acordă anual unui jucător talentat de fotbal de etnie maghiară din județul Bihor.

In acest an juriului format din antrenorul emerit, Emeric Jenei, antrenorul Muzsnay Zsolt și Petru Boros, secretarul AJF Bihor pentru prima oară a acordat trofeul unei fotbaliste. Aleasă a fost Kósa Tünde Alexandra de la clubul United Bihor din Alesd, care activează în Liga a II-a.

“Clubul nostru anunță cu mândrie că jucătoarea Kósa Tünde Alexandra (Szandi) a fost premiată cu Trofeul Iuliu Bodola, care se acordă anual unui jucător talentat de fotbal de etnie maghiară din județul Bihor. Este o distincție care recompensează eforturile sportivei, dar și a familiei United, care a ajuns un punct de referință pentru fotbalul feminin bihorean pe care-l reprezintă de 7 ani la nivelul ligii secunde”, a precizat pentru AlesdOnline, Ficut Csaba presedintele și antrenorul clubului.

Kósa Tünde Alexandra este născută în 16 octombrie 2001 la Salonta, este legitimată din 2017 la echipa de fotbal United Bihor. Alexandra pe lănga fotbal a mai practicat, karate, obtinănd mai mult medalii la campionatele mondiale, europene și nationale de junioare. Jucătorul ei preferat fiind Lionel Messi, și echipa FC Barcelona.

Festivitatea de premiere a avut loc la sediul UDMR Bihor, organizaţie care acordă acest premiul anual pentru cel mai bun fotbalist de etnie maghiară din Bihor.

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,218FaniÎmi place
1,736CititoriConectați-vă
861CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,570AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI