Trei jucători de la CSM Oradea au fost convocați la echipa națională de polo a României pentru campania de calificare la Campionatul European

61

Trei jucători de la CSM Oradea au fost convocați la echipa națională de polo a României pentru campania de calificare la Campionatul European. Tricolorii vor participa la turneul de calificare din Malta, în perioada 9-13 octombrie anul curent.

Cei trei sportivi de la CSM Oradea incluși în lotul de 18 sunt Vlad Georgescu, Silvian Colodrovschi și Vlad Dragomirescu. Lotul îi mai cuprinde pe orădenii Marius Țic și Istvan Szabo.

În echipa națională au mai fost incluși Andrei Prioteasa, Tudor Fulea, Alexandru Ghiban, Mihnea Gheorghe, Victor Antipa, Nicolae Oanță, Șerban Abrudan, David Bota, Robert Sganta, Cosmin Radu, Tiberiu Negrean, Robert Gergelyfi, respectiv Levente Vancsik.

Reunirea a avut loc joi, la bazinul Floreasca din capitală. De aici lotul se va deplasa la Târgoviște, unde se va pregăti pentru turneul de calificare.

Campionatul European de polo – ediția 2020 se va desfășura între 12 și 26 ianuarie, la Budapesta, Ungaria.

 
Florin Mihalca
Jurnalist la Radio Transilvania, Bihoreanul și AlesdOnline, absolvent a trei facultăți (Științe Politice, Jurnalism și Drept), Florin are o experiență de peste 20 de ani in presă, după ce a debutat 1997 la Radio Transilvania ca redactor sportiv. De-a lungul carierei, a mai colaborat cu Radio România Actualități, Radio Cluj, Radio Timișoara, TVS Oradea, Informația de Vest și Șapte Seri. Deși în prezent este un jurnalist generalist, pasiunea sa e sportul, de-a lungul timpului fiind implicat și la cluburi precum FC Bihor sau Liberty Salonta. Este și un cunoscut prezentator al evenimentelor sportive din Bihor.