Superliga Națională la polo pe apă debutează vineri

153

Ediția 2016-2017 a Superligii Naționale la polo pe apă debutează la sfârșitul de săptămână, când sunt programate jocurile primei etape.

 

Formația orădeană CSM Digi, vicecampioana ultimei ediții și campioană de nouă ori în ultimii zece ani va evolua acasă în runda inaugurală. Astfel, elevii antrenorului Kadar Kalman vor primi replica bucureștenilor de la Dinamo, într-o dublă confruntare programată la Bazinul Olimpic Ioan Alexandrescu.
Primul joc dintre CSM Digi și Dinamo este programat vineri seară, de la ora 20, joc care va fi și televizat, urmând a fi transmis în direct de Digi Sport, iar cel de-al doilea meci va avea loc sâmbătă, de la ora 12.
După cum anunță organizatorii, intrarea spectatorilor pentru această dublă confruntare va fi liberă.
Cealaltă echipă orădeană din competiție, CS Crișul, va evolua în prima etapă în deplasare, la Brașov, cu Sportul Studențesc. Primul joc al tinerilor de la Crișul este programat pentru sâmbătă, de la ora 17, iar cel de-al doilea, duminică, de la ora 10.
Runda inaugurală din Superliga Națională de polo mai programează în acest sfârșit de săptămână disputele dintre Steaua și Rapid, respectiv dintre AMEFA Arad și CSU Poli Cluj.

Florin Mihalca

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.