Sportivul orădean Laviniu Chiș va lua startul săptămâna viitoare la întrecerile Campionatului Balcanic de cros, competiție care se va desfășura la Botoșani

68
Laviniu Chiș

Sportivul orădean Laviniu Chiș, legitimat la clubul CSMva lua startul săptămâna viitoare la întrecerile Campionatului Balcanic de cros, competiție care se va desfășura la Botoșani, pe data de 4 noiembrie.

 

După un an bun, cu destule realizări în plan sportiv, Laviniu speră să repete la Balcaniadă isprava de la Naționalele de tineret, unde adevenit campion național cu echipa, dar a și fost medaliat cu bronz la individual.

Și de această dată, la Botoșani, atletul bihorean are ca obiectiv cucerirea unei medalii.

Pentru perioada în care ne aflăm sunt foarte bune aceste rezultate. Trebuie spus că obiectivul principal pentru Laviniu este calificarea la Campionatul European de tineret din 2019, la una dintre probele 1 500 sau 5 000 de metri. Celelalte concursuri sunt obiective intermediare. Pentru asta ne trebuie o pregătire de iarnă bună și să fie sănătos. Este important să înțeleagă importanța perioadei următoare și să rămână cel puțin la fel de serios pentru că greul abia acum începe. Sper să fi ajuns la o maturitate care să ne permită să sperăm la mult mai mult”, a declarat Robert Olah, antrenorul sportivului orădean.

Clubul CSM Oradea anunță însă că, pe termen mediu, Laviniu Chiș „are ca obiectiv calificarea la Campionatele Europene de tineret la atletism, în proba de 1.500 sau 5.000 metri.

 

Urmărește-ne și pe Google News