17 C
Aleşd
joi, 8 iunie 2023

Sportivii care frecventează sala “Kukky’s Power Gym” din Aleșd și-au măsurat forțele la ÎMPINS DIN CULCAT, în memoria lui Nicola Forte (foto)

Urmărește-ne și pe Google News

Duminică 13 noiembrie 2022 în incinta sălii de culturism “Kukkys Power Gym” din Aleșd a avut loc o competiţie de împins cu haltera din culcat. Competiția s-a aflat la prima ediție în memoria lui Nicola Forte, un sportiv, fost campion din Italia care era foarte îndrăgit în lumea bodybuilding-ului aleșdean la care au fost invitaţi să participe toți sportivii care frecventează sala de sport.

- Publicitate -

Competiția a constat în împingerea de la piept a unei haltere cu greutăți cât mai mari. Luptătorul Sandu Lungu, supranumit Muntele Bihorului fiind cel care a jurizat și supervizat desfășurarea întrecerilor.

“Kukky’s Power Gym”, înseamnă familie, prieteni, oameni de valoare. Da asta suntem noi, asta sunteți voi și datorită vouă dragi sportivi, clienți, am devenit o familie mare. Vă mulțumim că sunteți mereu alături de noi, cu prezența, cu sufletul mare și ne ajutați mereu să mergem înainte. Aveti tot respectul nostru.
Vă mulțumim. Multumim pentru prezența invitatului nostru special Domnului Sandu Lungu și familiei acestuia, pentru sfaturile date sportivilor. Mulțumim organizatoarei Silaghi Ioana, pentru devotamentul și dăruința ei. De asemenea mulțumim sponsorilor Florin Marius Avram, Faur Cristi, Chiara Shoes, Edap.ro, Studio Protoripare, Angelo Piva, Ciuciu Bobi, Giulia Metal, Simoca Lidia, Gabriela Dad, Julia Albert Klapan, pentru ajutorul dat în organizarea acestui eveniment. Nicola Forte vei rămîne mereu în sufletele noastre
“, a precizat pentru AlesdOnline, Kukk Ștefan, intrepinzatorul acestei acțiuni sportive din Aleșd.

„Kukky’s Power Gym” Aleșd

La eveniment a participat și sportivul Florin Mihuț, un tânăr bihorean care vrea să participe la Jocurile Paralimpice din 2024 la proba de handbike, cu o bicicletă pentru persoanele cu dizabilități.

Câștigătorii ediției sunt:

Grupa sub juniori

1. Leonescu Bogdan

2. Fechete Vlad Andrei

3. Kurityak Antoniu

Grupa juniori

1. Bohus Daniel

2. Dan Dobai

3. Kukk Erick

Grupa seniori

1. Shilaghi Cristian

2. Paul Hatfaludy

3. Ivan Florin Cosmin

Shilaghi Cristian

Premiul absolut

Shilaghi Cristian – 165 kg

Sportivii au fost foarte mulţumiţi de modul de organizare al concursului şi au anunţat că vor veni şi la următoarele ediţii.

Italianul, Nicola Forte, a murit la numai 52 de ani, era foarte îndrăgit în lumea powerlifting-ului, unde a debutat încă din tinerețe, având la activ mai multe titluri de-a lungul carierei sale, a fost campion al Italiei ani la rând, doborând recorduri europene de forță.

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

33,229FaniÎmi place
1,759CititoriConectați-vă
13CititoriConectați-vă
41CititoriConectați-vă
1,450AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI