Sportivi de la A.C.S. DAC JUDO Măgeşti medaliați la Cupa Dacilor la judo, la Târgu Frumos

291
A.C.S. DAC JUDO Măgeşti
Foto ©️ A.C.S. DAC JUDO Măgeşti

Peste 400 de sportivi de la mai multe cluburi din țară s-au întrecut sâmbătă, 3 septembrie, la Târgu Frumos, unde a avut loc cea de-a doua ediție a Cupei Dacilor la judo.

 

Evenimentul de anvergură a fost organizat în sala de sport a Liceului Teoretic Ion Neculce, de către instructorul, Adrian Hamac, de la Asociația Club Sportiv Viitorul Târgu Frumos, în parteneriat cu mai multe instituții.

Concursul este o oportunitate pentru a promova acest sport, recunoscut de UNESCO drept unul dintre cele mai cuprinzătoare sporturi pentru copii și tineri, dar și pentru a-i face cunoscuți pe cei care deja excelează în acest domeniu.

Echipa bihoreană de judo A.C.S. DAC JUDO-MĂGEȘTI pregătită de antrenorul Derecichei Cristian, s-a facut remarcată prin cinci medalii, dintre care 3 de AUR câștigate de Șandra Raul u21 73kg-M, Derecichei Lidia u12 40kg-F și Derecichei Cristian u12 42kg+ -M, urmată de o medalie de argint obținută de Derecichei Nicolas u8 20kg-M și in final o medalie de bronz adusă de Derecichei Cristina u14 44kg-F.

Evenimentul a fost trecut și în calendarul competițional al Federației Române de Judo.

 

Urmărește-ne și pe Google News