Spadasina Bianca Benea, locul al II-lea la cupa Engard UNEFS

217

Sportiva orădeană Bianca Benea, legitimată la CSM LPS Oradea și antrenată de Nicolae Ille, a avut o prestație bună și s-a clasat pe locul al II-lea la întrecerile Cupei ENGARDE UNEFS, competiție destinată seniorilor, în proba de spadă feminin.

 

Competiția s-a desfășurat la Sala Floreasca din capitală, iar delegația feminină orădeană a mai cuprins trei sportive, care s-au situat însă în afara podiumului. Astfel, Claudia Năboiu a ocupat locul al v-lea, Adela Danciu s-a sitiat pe poziția a IX-a, iar Andreea Tufan a ocupat locul al XIX-lea.
Competiția a fost adjudecată de Raluca Sbîrcia, de la CS Universitatea Craiova. Sportivă deosebit de experimentată, Sbîrcia a trecut în finală de Bianca Benea, o sportivă aflată încă la vârsta junioratului.
La masculin, CSM Oradea a avut doi reprezentanți. Este vorba despre Valentin Popa, clasat pe locul al 13-lea și Robert Csordas, ocupant al locului 26.
Întrecerea băieților a fost adjudecată de Mario Persu, de la CS Universitatea Craiova.
În total, întrecerile dotate cu Cupa ENGARDE UNEFS 2016 au reunit la start 53 de sportivi.

Florin Mihalca

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.