9.2 C
Aleşd
vineri, 29 martie 2024

Poloiștii de la CSM Digi Oradea au pierdut la o diferență de cinci goluri

 Poloiștii de la CSM Digi Oradea au pierdut la o diferență de cinci goluri meciul din manșa I a play-off-ului Ligii Campionilor Europeni.
În partida disputată miercuri seara în Germania, cu Waspo Hannover, elevii antrenorilor Kadar Kalman și Gheorghe Dunca au cedat cu scorul de 7-12 și și-au diminuat șansele de calificare pentru grupele principale ale competiției.
Pe sferturi s-a consemnat 5-0, 4-2, 2-3 și 1-2.
Începutul de meci a fost dezastruos pentru vicecampioana României, care a primit cinci goluri în primele opt minute.
În sfertul al doilea orădenii au marcat primii, prin Mihnea Gheorghe, care a redus din handicap, însă au urmat o serie de patru goluri ale gazdelor, ceea ce a făcut ca formația germană să conducă pe finalul primei jumătăți de joc cu scorul de 9-1. Orădenii au fost grogy, însă chiar înaintea ultimei sirene din sfertul II, Nicolae Diaconu a înscris și s-a intrat cu scorul de 9-2 pentru gazde în pauza mare.
Jumătatea a doua a adus un reviriment pentru bihoreni, care și-au adjudecta la limită ultimele două sferturi, insuficient însă pentru a se putea apropia periculos de adversar. Astfel, s-a încheiat jocul cu scorul de 12-7 pentru Waspo Hannover, iar pentru a se califica, CSM Digi va trebui să se impună în jocul retur, programat pe 9 noiembrie la Oradea, la o diferență de șase goluri.
- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,168FaniÎmi place
1,737CititoriConectați-vă
597CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,560AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI