Poloiștii de la CSM Digi Oradea au pierdut la o diferență de cinci goluri

140
 Poloiștii de la CSM Digi Oradea au pierdut la o diferență de cinci goluri meciul din manșa I a play-off-ului Ligii Campionilor Europeni.
În partida disputată miercuri seara în Germania, cu Waspo Hannover, elevii antrenorilor Kadar Kalman și Gheorghe Dunca au cedat cu scorul de 7-12 și și-au diminuat șansele de calificare pentru grupele principale ale competiției.
Pe sferturi s-a consemnat 5-0, 4-2, 2-3 și 1-2.
Începutul de meci a fost dezastruos pentru vicecampioana României, care a primit cinci goluri în primele opt minute.
În sfertul al doilea orădenii au marcat primii, prin Mihnea Gheorghe, care a redus din handicap, însă au urmat o serie de patru goluri ale gazdelor, ceea ce a făcut ca formația germană să conducă pe finalul primei jumătăți de joc cu scorul de 9-1. Orădenii au fost grogy, însă chiar înaintea ultimei sirene din sfertul II, Nicolae Diaconu a înscris și s-a intrat cu scorul de 9-2 pentru gazde în pauza mare.
Jumătatea a doua a adus un reviriment pentru bihoreni, care și-au adjudecta la limită ultimele două sferturi, insuficient însă pentru a se putea apropia periculos de adversar. Astfel, s-a încheiat jocul cu scorul de 12-7 pentru Waspo Hannover, iar pentru a se califica, CSM Digi va trebui să se impună în jocul retur, programat pe 9 noiembrie la Oradea, la o diferență de șase goluri.
 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.