Organizatorii primului turneu preliminar al Superligii Naționale de polo au dat publicității programul jocurilor

62
polo poza ilustrativ
Foto © AlesdOnline arhivă

Organizatorii primului turneu preliminar al Superligii Naționale de polo au dat publicității programul jocurilor. Evenimentul se va desfășura la Brașov în perioada 17-20 octombrie, în organizarea CSM Corona din localitate.

Cele opt echipe înscrise la startul campionatului se întâlnesc în cadrul acestui eveniment, urmând ca la distanță de aproximativ o săptămână, la Focșani, să se desfășoare cel de-al doilea turneu preliminar pentru stabilirea celor două grupe valorice ale Superligii Naționale de polo.

Iată programul echipei CSM Oradea la turneul inaugural:

Vineri, ora 19:00, cu Dinamo București
Sâmbătî, ora 11:00, cu Politehnica Cluj-Napoca
Sâmbătă, ora 20:30, cu CSM Corona Brașov
Duminică, ora 9:30, cu Amefa Arad

 
Florin Mihalca
Jurnalist la Radio Transilvania, Bihoreanul și AlesdOnline, absolvent a trei facultăți (Științe Politice, Jurnalism și Drept), Florin are o experiență de peste 20 de ani in presă, după ce a debutat 1997 la Radio Transilvania ca redactor sportiv. De-a lungul carierei, a mai colaborat cu Radio România Actualități, Radio Cluj, Radio Timișoara, TVS Oradea, Informația de Vest și Șapte Seri. Deși în prezent este un jurnalist generalist, pasiunea sa e sportul, de-a lungul timpului fiind implicat și la cluburi precum FC Bihor sau Liberty Salonta. Este și un cunoscut prezentator al evenimentelor sportive din Bihor.