Oradea va fi gazda evenimentului sportiv Turul Ciclist al Bihorului

434

Clubul Sportiv Ciclism Marghita, în parteneriat cu Primăria Municipiului Oradea, Primăria Municipiului Marghita, Consiliul Județean Bihor, organizează Turul Ciclist al Bihorului, ediția I, în perioada 18-22 mai 2016. Detalii legate de una dintre cele mai mari competiții de ciclism din Estul Europei, care renaște după o pauză de 30 de ani, la inițiativa Clubului Sportiv de Ciclism Marghita, au fost prezentate în cadrul unei conferințe de presă de către organizatorii și partenerii proiectului. Competiția, care este inclusă în circuitul European Tour sub egida Uniunii Cicliste Internaționale, se desfășoară pe durata a 4 etape:

 

19 mai, prolog 2 km;

20 mai, etapa I: Oradea – Beiuș – Cabana Padiș;

21 mai, etapa II-a: Oradea – Aleșd – Nușfalău – Marghita – Săcuieni – Oradea;

22 mai, etapa III-a: Oradea – Marghita – Pădurea Neagră – Aleșd – Alparea – Oradea.

Conform detaliilor date de către organizatori, toate etapele vor porni din Oradea și (în afară de primul stagiu) se vor încheia în Piața Unirii.

Ceremonia de deschidere va avea loc miercuri, 18 mai, ora 20.00, în Piața Unirii.

– See more at: http://www.oradea.ro/stiri-si-evenimente/oradea-va-fi-gazda-evenimentului-sportiv-turul-ciclist-al-bihorului#sthash.aO8JmYlN.dpuf

IMG_0357
 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.