37.2 C
Aleşd
duminică, 14 iulie 2024
Blue Container Aleșd

O arbitră lovită cu piciorul de unul dintre jucătorii

Întrecerile fotbalistice nasc ambiții nebănuite de multe ori, însă unele dintre acestea degenerează în incidente. Sunt destule exemple de acest gen petrecute pe terenurile de joc, când acestea ajung să se petreacă însă și la jocuri de copii, atunci trebuie tras un semnal de alarmă. Cum un asemenea caz a avut loc chiar în ultima etapă desfășurată până acum la juniori C, Comisia Județeană a Arbitrilor Bihor a tras un astfel de semnal de alarmă, trimițând o scrisoare deschisă către clubul care a organizat meciul care a consemnat un incident reprobabil.
Concret, la jocul din cadrul campionatului de juniori C (jucători de 13-14 ani), programat pe 29 octombrie la Stadionul Iuliu Bodola din Oradea, între echipa gazdă Luceafărul Oradea și LPS Bihorul, unul dintre arbitrii asistenți (o tânără arbitră) a fost lovită cu piciorul de unul dintre jucătorii echipei gazdă, Aris Morar, cel care a fost eliminat în timpul jocului și care, după fluierul final, când arbirtrii se îndreptau spre vestiare, „impulsionat de tatăl său”, cum a declarat unul dintre arbitri, s-a apropiat de brigată și a lovit-o cu piciorul pe Andreea Câmpan, cea care a fost arbitru asistent la acest joc.
Conform arbitrilor însă și după cum reiese și din scrisoarea adresată de CJA Bihor către clubul CSM Oradea, club de care aparține echipa de juniori C care evoluează pentru Luceafărul, și antrenorul gazdelor, Sorin Pop, și-a adus „aportul” în escaladarea incidentului, acesta aducând „injurii și amenințări cu bătaia și astfel incitând și păriții copiilor prezenți la meci”.
Între timp, cazul s-a judecat și la Comisia de Disciplină a Asociației Județene de Fotbal Bihor, iar jucătorul Aris Morar a fost suspendat pentru 16 etape şi amendat cu 500 de lei, iar antrenorul Sorin Pop a fost suspendat pentru 4 etape și amendat cu 300 de lei.
Florin Mihalca
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,850FaniÎmi place
1,734CititoriConectați-vă
988CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,620AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI