O NOUĂ „VICTIMĂ” S-A ÎNECAT ÎN CRIȘ CRIȘUL ALEȘD – CS. DIOSIG 4 – 2 (1-0)

1305
CS Crișul Aleșd
Foto © AlesdOnline

Stadion: Crișul
Spectatori: cca. 150
Au marcat: Bot (28), Șoit (57), Pop (68),Dumiter (85)// Sereș (76), Gețe (90 +2)
C.G. Toderaș/Ghilea, Cervinschi
Arbitrii: Marcu Florin, Stanic Andrei, Beleneși Alexandru
Obs. A.J.F Rusu Gheorghe
CRIȘUL: Țîrtea, Dordea, Madar, Mândrilă, Toderaș,Gubici, Dumiter, Fogarași,, Bot, Pop S. Șoit
Antrenor: prof. Mihai Lele
CS. DIOSIG : Ghețe, Szucs (62 Mihalesc), Ghilea, Moga,Cervinschi, Marc,Toseschi, Sabo, Sereș, Malinetescu, Țârle Antrenor: Durdeu Valer

 

Cs. Diosig, situată pe locul 5 în clasament, înaintea etapei de sâmbătă, a fost o nouă victimă a Crișului din Aleșd. Forma bună în care se află jucătorii lui Mihai Lele și victoriile obținute în fața echipelor fruntașe ale campionatului, nu justifică poziția actuală (locul 12), înaintea acestui meci. Și în meciul cu cei din Diosig, întreaga echipă a prestat un joc elaborat,tehnic și tactic, cu un eficient joc de pase, care au scos din dispozitiv echipa oaspe, creând breșe în sistemul de apărare. Intenția ofensivă a gazdelor s-a manifestat încă din start prin Pop Sergiu(5) când Fogarași îl deschide cu o diagonală pe Pop, cursă pe stânga și din 20 m. cu un șut puternic șterge transversala. Același „vârf de lance) Pop S. (18) excelent servit de Dumiter printr-o centrare, din colțul careului trimite puternic și „zguduie” transversala. Insistența în atac aduce și primul gol. Gubics , după o cursă solitară pe stânga, centrează în careu, mingea îl găsește pe Bot(28), care reia din vole în colțul din dreapta a portarului și 1- 0. Oaspeții, nu renunță la atac și Țârle(49) aflat singur cu portarul, îl ia la țintă, ratând o mare ocazie de gol. Desprinderea pe tabela de scor, o realizează Șoit (57), la o învălmășeală ,în careul oaspeților, preia o minge și prin întoarcere, surprinde portarul și pe jos o trimite în colțul lung, 2-0. Putea să fie un al treilea gol, dacă Pop (60), ar fi reușit să-l păcălească pe portar, trage pe mijlocul porții, și portarul trimite în corner. Pop(68) își spală păcatele, preia o pasă primită de la Dumiter și o trimite imparabil în plasă 3-0.

Urmează o demonstrație de fotbal a jucătorilor Crișului , care descătușați de presiunea rezultatului, „desenează” scheme tactice, prin pase precise, făcând inutilă intervenția pentru deposedare din partea oaspeților. Dar vine controversatul gol al oaspeților, care prin Sereș (76) șutează din afara careului, mingea lovește transversala, cade în interiorul porții? , de unde revine în teren și asistentul semnalizează golul, validat de central și 3-1. Gazdele nu reacționează, continuă faza ofensivă, creind alte faze de gol. Madar (85)șutează puternic, obligând portarul, să o respingă. Dumiter (85) primește o pasă de la Pop și din apropiere, nu-l „iartă” pe portar, restabilind diferența de 3 goluri.

În prelungiri Sereș este faultat în careu, penalti executat de portarul Ghețe, care se răzbună pentru golurile primite, înscrie, stabilind scorul final 4-2. Un meci de înaltă valoare tehnică ,la care și-au adus contribuția ambele echipe, dar și brigada de arbitrii.

Nicu Răcuciu

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.