”Nu pot să cred că mă bate o țigancă împuțită”

907
Irina-Camelia Begu (Romania) returneaza mingea, in meciul cu Laura Pous-Tio (Spania), din cadrul turneului BCR Ladies Open Romania de la Bucuresti, sambata, 23 iulie 2011. Irina-Camelia Begu a castigat turneul BCR Ladies Open Romania. BOGDAN IORDACHE / MEDIAFAX FOTO.
 

Incident în lumea tenisului, în urma meciului disputat de Irina Begu cu Caroline Garcia, la Charleston. După ce franțuzoaica a fost învinsă în trei sferturi, aceasta a avut o reacție neașteptată, referindu-se la sportiva româncă ca fiind o “ţigancă împuţită”.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.