Nu le-a mai ajuns ”benzina”- înfrângere la Sighișoara pentru handbaliștii orădeni

103
Deși a venit după o serie de rezultate pozitive, echipa orădeană de handbal masculin CSM a pierdut, surprinzător,  meciul susținut la Sighișoara, în compania formației locale, cu scorul de 35-36.
Partida, care a contat pentru etapa a XXIV-a a campionatului Diviziei A, Seria B și s-a desfășurat la Sala Radu Voina din localitate, a început bine pentru orădeni, care au condus cu 4-1 însă gazdele au revenit apoi, au restabilit egalitatea și s-a mers cap la cap până către finalul primei reprize, când HCM Sighișoara s-a desprins pe tabelă la trei goluri, scor 18-15, scor cu care s-a intrat în pauză.
În repriza a doua gazdele s-au distanțat și mai tare, au condus la un moment dat cu 8 goluri, însă pe final orădenii au revenit și s-au apropiat de adversar, cedând jocul la un singur gol diferență, scor 35-36.
Principalii marcatori de la CSM Oradea în acest joc au fost Marian Clipea, cu 9 goluri, și Georgel Haiduc, autor a 6 reușite.
După acest rezultat, CSM Oradea are 13 victorii, un rezultat de egalitate și șase înfrângeri. Cu un total de 40 puncte, echipa antrenată de Sebastian Tudor se situează pe locul al IV-lea, la trei puncte în urma locului 3, ocupat de Academia Minaur Baia Mare, formație ce a disputat cu două jocuri mai mult însă.
În următorul joc, echipa orădeană CSM va evolua marți, 17 mai, de la ora 16, la Arena Antonio Alexe, cu CSU CNOT Brașov. Partida va conta pentru penultima etapă.
 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.