Luceafărul Oradea va întâlni echipa Astra Giurgiu, campioana en-titre a țării

415
Joi a avut loc, la Casa Fotbalului din Capitală, tragerea la sorţi a partidelor din optimile de finală ale Cupei României, ediția 2016-2017.
În urma efecturării ei, formația bihoreană Luceafărul Oradea a aflat faptul că va întâlni echipa Astra Giurgiu, nimeni alta decât campioana en-titre a țării.
Partida se va juca într-o singură manșă. Meciul ar urma să se desfășoare pe terenul echipei Luceafărul, mai slab cotată, însă în cazul în care televiziunile vor transmite jocul și-l vor programa în nocturnă, atunci acesta este posibil să aibă loc la Cluj sau Timișoara, orașele cele mai apropiate care dețin la stadioane instalație de nocturnă.
Jocul va avea loc într-un dintre zilele de 13, 14 și 15 decembrie.
Până să ajungă în optimi, Luceafărul a învins mai întâi formația arădeană de ligă a III-a Național Sebiș, cu scorul de 2-0, în deplasare, iar în faza șaisprezecimilor a trecut, tot în deplasare, cu 1-0, la Galați, de echipa locală Metalosport, tot din eșalonul al III-lea.
De partea cealaltă, Astra Giurgiu a intrat direct în competiție în șaisprezecimile de finală, unde a învins, tot cu 1-0 în deplasare, echipa timișeană de ligă a III-a, Nouva Mama Mia Becicherecu Mic.
Florin Mihalca
 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.