Luceafărul Oradea şi-a aflat miercuri programul jocurilor din următoarea ediţie a campionatului

96
Luceafărul Oradea

Singura echipă bihoreană de fotbal din Liga a II-a, Luceafărul Oradea şi-a aflat miercuri programul jocurilor din următoarea ediţie a campionatului.

În urma tragerii la sorţi, care a avut loc la Casa Fotbalului din capitală, „roş-albaştrii” au aflat că vor debuta în noua ediţie a eşalonului secund pe teren propriu, în data de 3 august, cu formaţia ilfoveană Sportul Snagov. Apoi, în runda secundă, luceferii vor juca pe terenul clujenilor de la Universitatea, pentru ca în runda a III-a să se confrunte, în faţa propriilor suporteri, cu CS Mioveni.

Programul primei etape a Ligii a II-a, din 3 august, este:

Rapid Bucureşti – SSC Farul Constanţa
Concordia Chiajna – Daco-Getica Bucureşti
Turris-Oltul Turnu Măgurele – Pandurii Târgu Jiu
ASU Politehnica Timişoara – CS Mioveni
CSM Reşiţa – Universitatea Cluj
Luceafărul Oradea – Sportul Snagov
FC Argeş – Ripensia Timişoara
SCM Gloria Buzău – FK Csikszereda Miercurea Ciuc
Metaloglobus Bucureşti – Petrolul Ploieşti
UTA Arad – Dunărea Călăraşi

 
Florin Mihalca
Jurnalist la Radio Transilvania, Bihoreanul și AlesdOnline, absolvent a trei facultăți (Științe Politice, Jurnalism și Drept), Florin are o experiență de peste 20 de ani in presă, după ce a debutat 1997 la Radio Transilvania ca redactor sportiv. De-a lungul carierei, a mai colaborat cu Radio România Actualități, Radio Cluj, Radio Timișoara, TVS Oradea, Informația de Vest și Șapte Seri. Deși în prezent este un jurnalist generalist, pasiunea sa e sportul, de-a lungul timpului fiind implicat și la cluburi precum FC Bihor sau Liberty Salonta. Este și un cunoscut prezentator al evenimentelor sportive din Bihor.