Luceafărul Oradea în acest sfârșit de săptămână la Rm.Vâlcea

117

După victoria de pe teren propriu cu Dunărea Călărași, formația bihoreană de fotbal Luceafărul Oradea s-a deplasat în acest sfârșit de săptămână la Rm. Vâlcea, acolo unde, sâmbătă, va întâlni echipa locală CSM.

 

Meciul, care va conta pentru etapa a XIII-a a Ligii a II-a, va debuta de la ora 11 și va opune două echipe vecine de clasament, CSM Rm. Vâlcea, de pe locul X și Luceafărul, situată pe poziția a XI-a, ambele cu câte 16 puncte.

Runda din acest week-end a celui de-al doilea eșalon fotbalistic al țării mai programaează sâmbătă alte două jocuri interesante. La Brăila, Dacia Unirea va primi replica echipei FC Brașov, iar la Arad, UTA Bătrâna Doamnă se va confrunta cu Dunărea Călărași. Liderul clasamentului, Juventus București, nu se va deplasa departe, doar în județul Ilfov, unde va întâlni echipa CS Balotești.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.