Luceafărul Oradea calificată în optimile de finală ale Cupei României la fotbal

119

Formația Luceafărul Oradea s-a calificat marți în optimile de finală ale Cupei României la fotbal, reușind astfel cea mai mare performanță din istoria clubului de până acum.

 
Echipa antrenată de Erik Lincar a evoluat la Galați, pe Stadionul Dunărea, în compania echipei locale Metalosport, o formație din Liga a III-a.
Jocul, desfășurat pe un teren greoi, denivelat, a fost adjudecat de bihoreni, care s-au impus cu scorul de 1-0, prin reușita lui Sergiu Arnăutu, din penalty, în minutul 60.
Sunt bucuros că ne-am calificat în optimile de finală. Sper să jucăm cu o echipă de Liga I în Oradea și să nu trebuiească să ne deplasăm pe la Cluj sau Timișoara, ci să jucăm în fața propriilor suporteri”, a declarat, după partidă, antrenorul echipei Luceafărul, Erik Lincar, care s-a arătat și foarte dezamăgit de modul cum Federația Română de Fotbal a permis că o asemenea partidă să se dispute pe „o suprafață jalnică de teren”.
În alte două jocuri, de marți, din șaisprezecimile de finală ale Cupei României la fotbal, CFR Cluj s-a impus cu același scor, de 1-0, pe terenul echipei CSM Rm. Vâlcea, iar Pandurii Tg. Jiu a câștigat cu 3-0 jocul de la Timișoara cu ASU Poli.
 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.