Luceafărul Oradea calificată în optimile de finală ale Cupei României la fotbal

119

Formația Luceafărul Oradea s-a calificat marți în optimile de finală ale Cupei României la fotbal, reușind astfel cea mai mare performanță din istoria clubului de până acum.

 
Echipa antrenată de Erik Lincar a evoluat la Galați, pe Stadionul Dunărea, în compania echipei locale Metalosport, o formație din Liga a III-a.
Jocul, desfășurat pe un teren greoi, denivelat, a fost adjudecat de bihoreni, care s-au impus cu scorul de 1-0, prin reușita lui Sergiu Arnăutu, din penalty, în minutul 60.
Sunt bucuros că ne-am calificat în optimile de finală. Sper să jucăm cu o echipă de Liga I în Oradea și să nu trebuiească să ne deplasăm pe la Cluj sau Timișoara, ci să jucăm în fața propriilor suporteri”, a declarat, după partidă, antrenorul echipei Luceafărul, Erik Lincar, care s-a arătat și foarte dezamăgit de modul cum Federația Română de Fotbal a permis că o asemenea partidă să se dispute pe „o suprafață jalnică de teren”.
În alte două jocuri, de marți, din șaisprezecimile de finală ale Cupei României la fotbal, CFR Cluj s-a impus cu același scor, de 1-0, pe terenul echipei CSM Rm. Vâlcea, iar Pandurii Tg. Jiu a câștigat cu 3-0 jocul de la Timișoara cu ASU Poli.
 

Urmărește-ne și pe Google News