Luceafărul Oradea a pierdut, sâmbătă partida pe care a disputat-o la Sânmartin

119
Luceafărul Oradea

În primul joc de pregătire din această vară, formaţia bihoreană Luceafărul Oradea a pierdut, sâmbătă, cu scorul de 1-2 (0-1), partida pe care a disputat-o la Sânmartin în compania colegei de eşalon UTA Arad.

Golurile au fost marcate de V. Pop 55 penalty, respectiv Tomozei 36, Khalaila 48.
Antrenorul Ciprian Lupuţ a început jocul cu Moga – Ciul, Yabre, Porumb, Băican – Mitrică, M. Parnău, Al. Negrean,V. Pop – D. Paraschiv, V. Rusu. Pe parcurs au mai intrat Iulian Anca Trip – Creţ, Drăgan, Core, Popa, Prejmarean, Dincă, Chirilă, C. Roşu, M. Balogh, Peter, Luduşan.

Următoarele partide amicale pentru Luceafărul sunt programate în compania celor de la Ripensia Timişoara (miercuri, 24 iulie) şi Şoimii Lipova (sâmbătă, 27 iulie).

 
Florin Mihalca
Jurnalist la Radio Transilvania, Bihoreanul și AlesdOnline, absolvent a trei facultăți (Științe Politice, Jurnalism și Drept), Florin are o experiență de peste 20 de ani in presă, după ce a debutat 1997 la Radio Transilvania ca redactor sportiv. De-a lungul carierei, a mai colaborat cu Radio România Actualități, Radio Cluj, Radio Timișoara, TVS Oradea, Informația de Vest și Șapte Seri. Deși în prezent este un jurnalist generalist, pasiunea sa e sportul, de-a lungul timpului fiind implicat și la cluburi precum FC Bihor sau Liberty Salonta. Este și un cunoscut prezentator al evenimentelor sportive din Bihor.