Luceafărul Oradea a obținut luni o victorie importantă

121
Formația bihoreană de fotbal Luceafărul Oradea a obținut luni o victorie importantă, pe teren propriu, în ultimul meci din cadrul etapei a XIV-a a campionatului Ligii a II-a.
Deși au întâlnit una ditre pretendentele la promovare, pe formația suceveană Foresta, jucătorii bihoreni au reușit să se impună cu scorul de 2-0, după ce oaspeții au ratat trei mari ocazii de gol în prima repriză.
Primul gol a fost marcat de Ionuț Ban, în ultimul minut al prelungirilor primei reprize, iar Arnăutu a stabilit scorul final în minutul 89.
Prin această victorie, Luceafărul a acumulat 19 puncte și a urcat două poziții în clasament, până pe locul 10.
În etapa viitoare, formația bihoreană va evolua în deplasare, la Brăila, cu echipa locală Dacia Unirea, duminică, 6 noiembrie, cu începere de la ora 11.
Florin Mihalca
 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.