Infrângere drastică suferita de Luceafărul Oradea

152

Fotbaliștii de la Luceafărul Oradea au suferit sâmbătă cea mai drastică înfrângere din actuala ediție de campionat. Evoluând în deplasare, la Rm. Vâlcea, elevii antrenorului Erik Lincar au cedat cu 0-3 jocul din etapa a XIII-a a Ligii a II-a, în fața formației locale, CSM.

 

Echipa gazdă și-a luat un avantaj de două goluri încă din prima repriză, când a marcat în minutele 24 și 27, prin Ceapă și Dina, iar pe finalul partidei, în minutul 83, a stabilit scorul final, prin cel de-al doilea gol înscris de Dina.

Dintre celelalte partide ale etapei s-a remarcat scorul rundei la Suceava, unde Fosresta din localitate a învis „Cenușereasa” competiției, pe Șoimii Pâncota, cu scorul de 14-0. De precizat însă că formația arădeană s-a prezentat la Suceava cu doar 10 jucători, iar pe foaie a mai trecut doar un maseur şi un manager sportiv.

În calsament, Luceafărul a căzut un loc și se află acum pe poziția a XII-a, cu 16 puncte. Pe primele trei poziții, Juventus București, are 34 de puncte, iar Foresta Suceava și FC Brașov, câte 25 de puncte.

În runda viitoare, Luceafărul Oradea va evolua sâmbătă, 29 octombrie, pe teren propriu, cu Foresta Suceava. Până atunci însă, marți, elevii antrenorului Erik Lincar vor evolua în Cupa României, la Galați, cu echipa locală de liga a III-a, Metalosport.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.