Incepe spectacolul total din Champions League 2016-2017

273

Editia 2016/2017 a Ligii Campionilor se anunta mai fascinanta ca niciodata. Sunt formatii debutante la start, reveniri, dar si aceiasi granzi ce-si propun an de an castigarea trofeului.

 

Asa se intampla si acum, cu Barcelona, Bayern Munchen si Real Madrid mari favorite la a-si adjudeca inca o editie de Champions League. “Dupa ce anul trecut a parasit competitia in semifinale, campioana Spaniei s-a pregatit atent pentru acest sezon, facand achizitii importante. Bayern se afla intr-un proces de adaptare la filozofia de joc a lui Caro Ancelotti, in timp ce Realul va miza pe continuitate, dupa o campanie de transferuri destul de discreta”. e de parere Ilie Dumitrescu

prima-zi-grupe-champions-league

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.