Handbaliștii de la CSM Oradea au pierdut ambele jocuri și la turneul de la Odorheiu Secuiesc

45
 

Echipa de handbal masculin CSM Oradea a încheiat participarea la cel de-al 3-lea turneu din Seria C a Diviziei A – ediția 2020/21. Formația antrenată de către George Tăutu a susținut două partide în cadrul evenimentului găzduit între 19 și 21 februarie la Odorheiu Secuiesc.

Iată rezultatele înregistrate de gruparea orădeană:

  • Vineri (19.02), vs CSU Politehnica Timișoara, scor 27-31 (18-14)
  • Duminică (21.02), vs CSM Sighișoara, scor 28-42 (16-24)

Meciul cu Academia Minaur Baia Mare, programat pentru sâmbătă (20.02), nu s-a desfășurat. Maramureșenii nu s-au prezentat la acest eveniment.

În urma acestui parcurs, CSM Oradea se situează pe locul al 7-lea din totalul de opt poziții în Seria C a Diviziei A la handbal masculin – ediția 2020/21. Bihorenii au un bilanț general de două victorii și șapte înfrângeri cu o diferență de golaveraj de -45.

Următorul turneu al handbaliștilor este programat în perioada 17-21 martie anul curent. Aici, CSM Oradea va susține partu partide, adversari fiind Odorheiu Secuiesc, Cluj, Turda și cealaltă reprezentantă a Timișoarei, CNOPJ.

Florin Mihalca
Jurnalist la Radio Transilvania, Bihoreanul și AlesdOnline, absolvent a trei facultăți (Științe Politice, Jurnalism și Drept), Florin are o experiență de peste 20 de ani in presă, după ce a debutat 1997 la Radio Transilvania ca redactor sportiv. De-a lungul carierei, a mai colaborat cu Radio România Actualități, Radio Cluj, Radio Timișoara, TVS Oradea, Informația de Vest și Șapte Seri. Deși în prezent este un jurnalist generalist, pasiunea sa e sportul, de-a lungul timpului fiind implicat și la cluburi precum FC Bihor sau Liberty Salonta. Este și un cunoscut prezentator al evenimentelor sportive din Bihor.