Fotbaliştii de la CSC Sânmartin s-au calificat în premieră în şaisprezecimile de finală ale Cupei României

915
 

Echipa bihoreană de ligă a III-a a reuşit acest deziderat, după ce s-a impus cu scorul de 4-3, pe teren propriu, în faţa formaţiei de ligă a II-a Fotbal Comuna Recea.

 

Meciul, care a avut loc la Stadionul Comunal din Sânmartin, noua bază sportivă, de lângă Stadionul Luceafărul, a consemnat un joc frumos, spectaculos, dar şi cu o revenire incredibilă a gazdelor, care au fost conduse cu 3-1, dar au reuşit să întoarcă soarta partidei de partea lor.

Atacantul Sergiu Pop a fost eroul meciului, el reuşind să înscrie cele trei goluri care au întors situaţia pe tabelă de partea Sânmartinului.

Primul gol al trupei pregătite de antrenorul Cosmin Bodea a aparţinut lui Marian Arsene.

CSC Sânmartin – AFC Recea 4-3 (2-3)

Au marcat: Arsene 31, Sergiu Pop 44 pen, 62, 81pen / Mărieș 12, Bahma 33, Romariu Rus 39pen

CSC Sânmartin: Barabas (46 Beke) – Florin Pop, David Lupșe, Alex Pintea, Marian Arsene – Darius Sfârlea (46 Paul Suciu), Cyrus Habakuk, Ionuț Ban, – Alex Sorian, Raul Baciu, Sergiu Pop (87 Eric Tiponuț). Antrenor: Cosmin Bodea.

AFC Recea: Răilean – Liheț, Urs, Simion (73 Oiță), Jucan – Bura (61 Coman), Szecui, Lung (61Akhmatov), Romariu Rus (61 Luboya) – Mărieș, Balha. Antrenor: Nicolae Constantin.

Arbitri: Claudiu Gaitin – Călin Cimpoeru, Daniel Humița.

Este pentru prima dată când echipa bihoreană din Sânmartin, care de doi ani se află în Liga a III-a, ajunge pe tabloul principal al Cupei României, unde o aşteaptă o echipă de Liga I.

 
 
Florin Mihalca
Jurnalist la Radio Transilvania, Bihoreanul și AlesdOnline, absolvent a trei facultăți (Științe Politice, Jurnalism și Drept), Florin are o experiență de peste 20 de ani in presă, după ce a debutat 1997 la Radio Transilvania ca redactor sportiv. De-a lungul carierei, a mai colaborat cu Radio România Actualități, Radio Cluj, Radio Timișoara, TVS Oradea, Informația de Vest și Șapte Seri. Deși în prezent este un jurnalist generalist, pasiunea sa e sportul, de-a lungul timpului fiind implicat și la cluburi precum FC Bihor sau Liberty Salonta. Este și un cunoscut prezentator al evenimentelor sportive din Bihor.