Fotbaliştii de la CAO 1910 Oradea au încheiat, sâmbătă, sezonul competiţional 2021-2022

45

Fotbaliştii de la CAO 1910 Oradea au încheiat, sâmbătă, cu capul sus sezonul competiţional 2021-2022. Astfel, în meciul retur din barajul pentru promovare cu CS Hunedoara, bihorenii au remizat cu scor alb, 0-0, pe Stadionul Michael Klein.

 

Antrenorul Florin Fărcaş a efectuat câteva schimbări în echipa de start faţă de partida din tur, când, la Oradea, pe Stadionul Municipal „Iuliu Bodola”, hunedorenii s-au impus cu 4-2. În poartă a apărut acum Barabaş, iar în atac s-a început cu Sergiu Jurj şi Mihai Ion.

Jocul a fost echilibrat, nu cu foarte multe ocazii de poartă, dar pe lângă acţiunile gazdelor au apărut la fel de bine şi cele ale orădenilor. Nimeni nu a reuşit să marcheze, astfel că partida s-a încheiat aşa cum a început, cu scor egal, 0-0, un rezultat bun pentru orădeni, care s-au întors neînvinşi de la una dintre marile favorite la promovare anul acesta din întreg eşalonul al III-lea.

„Am venit la Hunedoara să practicăm un fotbal plăcut, ca cel pe care l-am practicat pe parcursul campionatului, joc în care să dăm posibilitatea copiilor noștri să se afirme. Mă bucur că am avut o prestație bună, am dat bătăi mari de cap Hunedoarei, am ținut piept unei echipe cu jucători foarte experimentați. Per ansamblu eu zic însă că meritam victoria, chiar dacă jocul s-a terminat 0-0”, a declarat, după partidă, antrenorul echipei orădene Florin Fărcaş.

De partea cealaltă, hunedorenii au rămas neînvinşi şi acum, înaintea finalei de la baraj, pe care o vor susţine în compania celor de la Minaur Baia Mare, echipa care a întrecut şi în partida retur Metalurgistul Cugir, cu 3-2, după ce în prima manşă s-a impus cu 4-0.


CS Hunedoara – CAO 1910 Oradea 0-0


CS Hunedoara: Lefter – Fl. Iacob, R. Garutti, Jairo Rodrigues, M. Trășcan, A. Bradu, Ad. Bedea (min. 79 P. Simon), L. Buș, Sg. Arnăutu, A. Hergheligiu (min. 79 Al. Mogoș) şi A. Roșu (min. 87 Al. Neacșa). Antrenor. Florin Maxim

CAO: Barabaș – C. Jurj, D. Stan, M. Kovacs, R. Gunie, D. Cîrjan, G. Cherman (min. 64 R. Ardelean), Ad. Popa (64 Fl. Chitaș), A. Gheorghiță, M. Ion şiSg. Jurj. Antrenori: Florin Farcaș.

Au arbitrat: Nechita Marius Chioran (Florești – Cluj) – Alexandru Mihăilă (Râmnicu Vâlcea) şi Daniela Constantinescu

Cu acest meci CAO 1910 Oradea şi-a încheiat misiunea din acest sezon. Jucătorii orădeni vor mai continua însă antrenamentele câteva zile, după care vor intra în vacanţă. 

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Jurnalist la Radio Transilvania, Bihoreanul și AlesdOnline, absolvent a trei facultăți (Științe Politice, Jurnalism și Drept), Florin are o experiență de peste 20 de ani in presă, după ce a debutat 1997 la Radio Transilvania ca redactor sportiv. De-a lungul carierei, a mai colaborat cu Radio România Actualități, Radio Cluj, Radio Timișoara, TVS Oradea, Informația de Vest și Șapte Seri. Deși în prezent este un jurnalist generalist, pasiunea sa e sportul, de-a lungul timpului fiind implicat și la cluburi precum FC Bihor sau Liberty Salonta. Este și un cunoscut prezentator al evenimentelor sportive din Bihor.