Fostul internațional, Zeno Bundea va candida la șefia Asociației Județene de Fotbal Bihor

206
Zeno Bundea
Zeno Bundea

Fostul internațional, Zeno Bundea a confirmat faptul că va candida la șefia Asociației Județene de Fotbal Bihor. Contactat telefonic, Bundea a declarat: ”Exact acum sunt în drum spre AJF Bihor, pentru a-mi depune dosarul”.

Zeno Bundea este un produs al celebrei grupe de internaționali și jucători de primă ligă, formată la juniori de regretatul Alexandru Muta. La 16 ani marca pentru FC Bihor în liga secundă. Cele mai dragi tricouri sunt cele îmbrăcate la Rapid București și Universitatea Craiova, la ambele fiind vice-căpitan. Bundea a mai evoluat la Kickers, Mannheim, Zenit Sankt Petersburg, Progresul, U Cluj, Maccabi Netanya, FCM Bacău, ACU Arad și Luceafărul Oradea. Spre apus de carieră a evoluat în Liga 4 la FC Hidișelu de Sus, Crișul Sântandrei și Universitatea Oradea. Fostul campion al României actualmente antrenează echipa Slovan Valea Cerului și conduce destinele clubului de copii și juniori Zenit Oradea. 

”Pe când trăia, i-am promis tatălui meu (n.r – Zeno Bundea sr a fost fotbalist) că am să candidez la președinția AJF Bihor. Acesta este unul dintre motive, pentru că sunt un om de cuvânt și mi-l respect. Pe de altă parte cred că pot aduce un plus în fotbalul bihorean”, a declarat Zeno Bundea.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este vineri, 12 februarie, ora 12, la sediul AJF Bihor. Verificarea și validarea dosarelor se vor efectua tot mâine, vineri, 12 februarie, de la ora 16:00. Eventualele contestații se vor soluționa până la data de 19 februarie, ora 12:00. Alegerile vor avea loc luni, 1 martie, de la ora 16:00, la Arena Antonio Alexe. 

În acest moment la șefia AJF Bihor sunt doi candidați foarte tineri. Actualul președinte AJF, Radu Bitea (38 de ani), respectiv Zeno Bundea (43 de ani).