Formația Luceafărul Oradea este aproape și matematic salvată de la retrogradare, după ce miercuri a reușit să obțină o victorie în deplasare

93

Formația Luceafărul Oradea este aproape și matematic salvată de la retrogradare, după ce miercuri a reușit să obțină o victorie în deplasare, scor 1-0, la București, pe terenul celor de la Metaloglobus.

Unicul gol al întâlnirii l-a marcat rezerva Pavel Nemeș, jucător care a intrat în repriza a doua și care a înscris în minutul 76.

Pentru Luceafărul, aceasta este cea de-a treia victorie din deplasare din acest sezon, după succesele de la Arad, cu UTA și Ghermănești, cu Sportul Snagov.

Meciul de miercuri de la București, cu Metaloglobus, a fost unul lipsit de spectaculozitate, cu puține ocazii, însă bihorenii au reușit să fie mai pragmatici și să înscrie atunci când li s-au ivit ocazia. Echipa antrenată de Cristian Lupuț are, astfel, meritul de a fi produs prima înfrângere pe teren propriu din acest an formației antrenate de Laszlo Balint, echipă care venea după trei succese consecutive.

După această victorie, Luceafărul Oradea a totalizat 46 de puncte și a urcat până pe locul al 8-lea al clasamentului.

Tehnicianul Cristian Lupuț a aliniat următoarea formulă de echipă: I. Rus – Mitrică, Yabre, Al. Băican, Moihedja – C-tin. Roşu (min. 76 Ciul), Chiorean, Lu Yuefeng, Al. Dulca (min. 69 Nemeş) – Vas. Pop (min. 59 Bebey) şi Luduşan.

Alte rezultate din etapa a 35-a a Ligii a II-a la fotbal: Pandurii Târgu Jiu – Chindia Târgovişte 0-2CS Baloteşti – Energeticianul 1-4, Sportul Snagov – ASU Politehnica Timişoara 2-0 șiFarul Constanţa – Daco-Getica Bucureşti 0-0.

În etapa viitoare, Luceafărul Oradea va evolua pe teren propriu, în compania constănțenilor de la Farul, sâmbătă, 18 mai, cu începere de la ora 13.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.