Formația Luceafărul Oradea a părăsit Cupa României la fotbal

177
Foto © Sorin Andrei Biris

Aproximativ 7000 de iubitori ai fotbalului din Bihor au fost prezenți joi, la Stadionul Iuliu Bodola din Oradea, în pofida condițiilor meteo nefavorabile. Însetați de fotbal, după dispariția FC Bihorului, microbiștii orădeni au fost prezenți acum la întâlnirea cu campioana en-titre a țării, Astra Giurgiu.

 
Formația pregătită de antrenorul Marius Șumudică a venit la Oradea pentru confruntarea cu Luceafărul din faza optimilor de finală ale Cupei României.
Jocul, desfășurat pe un teren greu, înghețat și acoperit cu un strat de zăpadă, a fost în mare parte echilibrat, bihorenii luptându-se de la egal la egal cu singura formație din România calificată în primăvare europeană. Totuși, mai experimentați, giurgiuvenii s-au impus în final cu scorul de 3-1.
Golul orădenilor a fost înscris de Cristian Cigan, în minutul 40, în timp ce pentru Astra au înscris: Junior Morais, în minutul 33, Daniel Niculae în minutul 68 și Hlinca – autogol, în minutul 89.
Pentru Luceafărul Oradea acesta a fost ultimul joc oficial din acest an, echipa bihoreană urmând a intra în vacanță la finele acestei săptămâni.wp-1481832007368.jpg
 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.