5.3 C
Aleşd
vineri, 19 aprilie 2024

Finala Ligii Naționale de baschet masculin  continuă în acest weekend

 

Finala Ligii Naționale de baschet masculin  continuă în acest weekend. Aceasta se reia la BT Arena din Cluj-Napoca, acolo unde sâmbătă, cu începere de la ora 18:15, este programat Meciul 3 al seriei ce opune pe U-BT Cluj-Napoca și CSM CSU Oradea.

- Publicitate -

Roș-albaștrii s-au impus la Oradea Arena, în primele două partide ale confruntării. CSM-ul a învins cu scorul de 79-73, respectiv 93-83, conducând la această oră cu scorul general de 2-0. Seria se joacă pe sistemul cel mai bun din șapte partide.

Impulsionată de un public numeros și activ, formația antrenată de Cristian Achim a reușit două prestații solide și a obținut victoria în jocurile de pe teren propriu. Astfel, în momentul de față situația la general este favorabilă lui CSM CSU Oradea, dar decorul se schimbă, următoarele două partide fiind programate la Cluj-Napoca. Acolo unde bihorenii nu au avut parte de succes în ultimele cinci apariții oficiale. De altfel, în actualul sezon competițional s-au consemnat cinci întâlniri. Cele trei de la Oradea au revenit CSM-ului, însă celelalte două, desfășurate la Constanța și Cluj-Napoca, au fost adjudecate de U-BT.

Terenul propriu s-a dovedit a fi important până la această oră în duelurile directe Oradea vs Cluj pe parcursul actualului sezon competițional. Acest lucru nu reprezintă o garanție, dar este fără îndoială un avantaj. În situația actuală presiunea apasă pe umerii lui U-BT, dar este limpede că această grupare este obișnuită cu acest lucru. În plus, situația se poate schimba foarte repede, în orice moment, cunoscută fiind experiența și valoarea grupului clujean.

Echipa orădeană s-a pregătit în formulă completă pe parcursul acestor zile. Chiar dacă efectele nivelului de intensitate s-au simțit, sportivii CSM-ului se pregătesc pentru următoarea bătălie, conștienți fiind la rândul lor că următorul meci se anunță extrem de dificil.

CSM CSU Oradea va fi susținută de un grup important de suporteri în Meciul 3.Partida va putea fi urmărită în transmisiune directă pe DigiSport 4, PrimaSport 4 și FRB TV (YouTube)

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,220FaniÎmi place
1,736CititoriConectați-vă
864CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,570AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI