26.5 C
Aleşd
marți, 21 mai 2024
Blue Container Aleșd
 

Federația Română de Polo a anunțat încheierea oficială a sezonului competițional 2019/20

Cipleu Sorin Leontin - PSD Alesd  

Federația Română de Polo a anunțat încheierea oficială a sezonului competițional 2019/20. Marți s-a desfășurat o ședință a Biroului Federal în cadrul căreia a fost dispusă această măsură.

Biroul Federal al FR Polo a anunțat că Steaua București este desemnată campioană națională, în pofida faptului că nu a dobândit acest statut în bazin. CSM Oradea s-a clasat pe locul al 2-lea, în conformitate cu situația în clasamentul Superligii Naționale – ediția 2019/20 la momentul suspendării competiției, în cursul lunii martie anul curent, atunci când echipa antrenată de Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu avea un număr mai mic de meciuri disputate.

Reamintim că în plan sportiv, CSM Oradea a câștigat Cupa României la polo – ediția 2020, performanață reușită la începutul acestui an calendaristic. Elevii tandemului Costrăș – Cîmpianu s-au impus în această competiție chiar în bazinul Steaua, după o finală în compania gazdei acestui eveniment.

Ciprian Blejan

De asemenea, CSM Oradea a avut un parcurs solid pe plan internațional în sezonul tocmai încheiat. Formația bihoreană a jucat în LEN Champions League, acolo unde a avansat în barajul de calificare în faza grupelor. Ulterior a continuat aventura continentală în LEN EuroCup, acolo unde a avansat până în semifinalele competiției.

A fost, de altfel, un sezon fructuos atât din prisma rezultatelor, cât și a provocărilor, respectiv experienței absolut necesare și pe care sportivii au dobândit-o, având un număr de 14 partide internaționale, majoritatea dintre ele deosebit de competitive și în compania unor oponenți redutabili, proveniți din respectatele campionate ale Spaniei, Italiei sau Serbiei.

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,527FaniÎmi place
1,737CititoriConectați-vă
994CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,580AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI