Ediția viitoare a campionatului Ligii Naționale de baschet masculin se va desfășura în format modificat față de ultimii ani

88
 

Ediția viitoare a campionatului Ligii Naționale de baschet masculin se va desfășura în format modificat față de ultimii ani. Astfel, vor exista trei grupe valorice, cu câte opt echipe. În mod firesc, campioana CSM CSU Oradea va face parte din Grupa A.

Realizată în stilul unei Superligi, cu trei grupe valorice, componența competiției naționale de baschet masculin pentru sezonul 2018-2019 a fost alcătuită în funcție de rezultatele din ediția anterioară.

Iată, astfel, care este componența celor trei grupe valorice pentru noul sezon:

Grupa A: CSM CSU Oradea, CSM Steaua EximBank, U BT Cluj-Napoca, BC CSU Sibiu, BC SCM Timișoara, BCMU FC Argeș Pitești, SCM U Craiova și Phoenix Galați

Grupa B: Timba Timișoara, Politehnica Iași, Dinamo București, Cuza Sport Brăila, Știința București, Athletic Constanța, Aurel Vlaicu București și CSM Ploiești

Grupa C: CSO Voluntari, CSM Sighetu Marmației, CSM Mediaș, ACS Târgu Jiu, CSU Brașov, Agronomia București, CSU Ploiești și Rapud București.

După cum anunță Federația Română de Baschet, tragerea la sorți pentru programul competițional va avea loc pe data de 25 iulie.

Florin Mihalca

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.