Echipa orădeană de polo CSM revine în campionat, iar în acest sfârșit de săptămână 

43
 

După o etapă liberă, echipa orădeană de polo CSM revine în campionat, iar în acest sfârșit de săptămână se deplasează la Târgu Mureș, acolo unde va susține jocurile rundei a VI-a din returul Superligii Naționale.Vicecampionii, pregăiți de antrenorii Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu se vor duela cu echipa locală,CSM, formație care se află la prima participare în campionatul Superligii Naționale.

Prima dispută dintre CSM Tg.Mureș și CSM Oradea va avea loc vineri seara, cu începere de la ora 19, iar cea de-a doua se va desfășura sâmbătă, de la ora 11.

Reamintim că în turul campionatului, la Bazinul Olimpic Ioan AlexandrescuCSM Oradea s-impus clar, cu scorurile de 20-5 și 20-4.

În prezent, CSM Oradea are 63 puncte și se situează pe locul al lll-lea în clasamentul la zi al Superligii Naționale. De partea cealaltă, formația din Tg. Mureș se situează pe poziția a VI-a, cu 30 de puncte.

Florin Mihalca

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.