Echipa de polo CSM Oradea și-a descoperit adversarii în turul preliminar LEN Champions League la polo

27
CSM Oradea polo

Echipa de polo CSM Oradea și-a descoperit adversarii în turul preliminar LEN Champions League la polo. Tragerea la sorți s-a desfășurat marți.

 

Formația antrenată de către Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu a fost repartizată în cadrul Grupei B2, alături de Vouliagmeni, AN Brescia și Enka Istanbul. În Grupa B1 au fost repartizate OSC Budapesta, Sintez Kazan, SPD Radnicki, CN Terrassa și EM Tourcoing.

Turneul de calificare LEN Champions League se va desfășura la Budapesta, între 11-15 noiembrie.

Celelalte nouă echipe angrenate în calificările LEN Champions League vor lua parte la celălalt turneu de calificare, pentru ultimul loc disponibil pe tabloul principal. Acest turneu se va desfășura în Italia, în aceeași perioadă.

Se va juca pe sistemul fiecare cu fiecare în cadrul grupelor. Ocupantele locurilor 1 vor juca finala pentru calificarea în grupele competiției. Se vor juca și meciuri de clasament, deoarece echipele care nu acced în grupele Champions League vor continua aventura în EuroCup, iar prin jocurile de clasament se vor stabili confruntările din competiția inferioară.

 
 
Florin Mihalca
Jurnalist la Radio Transilvania, Bihoreanul și AlesdOnline, absolvent a trei facultăți (Științe Politice, Jurnalism și Drept), Florin are o experiență de peste 20 de ani in presă, după ce a debutat 1997 la Radio Transilvania ca redactor sportiv. De-a lungul carierei, a mai colaborat cu Radio România Actualități, Radio Cluj, Radio Timișoara, TVS Oradea, Informația de Vest și Șapte Seri. Deși în prezent este un jurnalist generalist, pasiunea sa e sportul, de-a lungul timpului fiind implicat și la cluburi precum FC Bihor sau Liberty Salonta. Este și un cunoscut prezentator al evenimentelor sportive din Bihor.