Echipa de polo CSM Oradea se deplasează în Spania pentru manșa a II-a a dublei cu CN Mataro

28

Echipa de polo CSM Oradea se deplasează în Spania pentru manșa a II-a a dublei cu CN Mataro, contând pentru sferturile de finală ale LEN EuroCup. Partida are loc sâmbătă, ora 13:00.

Partida tur, desfășutară pe 30 octombrie, la Oradea, a fost adjudecată de orădeni cu 12-9. Așadar, echipa antrenată de Dorin Costrăș are de apărat un avantaj de trei goluri la startul partidei din Spania.

Între timp, CSM Oradea a obținut o dublă victorie în prima etapă din faza a 2-a a Superligii Naționale de polo – ediția 2019/20. Bihorenii au trecut de CSM Corona Brașov.

În schimb, Mataro a triumfat în deplasare, pe terenul lui Real Canoe, scor 10-9. Adversarul CSM-ului ocupă locul 6 după șase etape disputate în primul eșalon iberic.

Iată rezultatele consemnate în prima manșă a sferturilor de finală din LEN EuroCup:

AN Brescia – Miskolc, scor 17-10
CSM Oradea – CN Mataro, scor 12-9
CC Ortigia – NC Vouliagmeni, scor 9-9
Eger – Team Strasbourg, scor 12-8

Manșa a II-a se dispută sâmbătă în fiecare confruntare.

 
Florin Mihalca
Jurnalist la Radio Transilvania, Bihoreanul și AlesdOnline, absolvent a trei facultăți (Științe Politice, Jurnalism și Drept), Florin are o experiență de peste 20 de ani in presă, după ce a debutat 1997 la Radio Transilvania ca redactor sportiv. De-a lungul carierei, a mai colaborat cu Radio România Actualități, Radio Cluj, Radio Timișoara, TVS Oradea, Informația de Vest și Șapte Seri. Deși în prezent este un jurnalist generalist, pasiunea sa e sportul, de-a lungul timpului fiind implicat și la cluburi precum FC Bihor sau Liberty Salonta. Este și un cunoscut prezentator al evenimentelor sportive din Bihor.