Echipa de polo CSM Oradea continuă pregătirile pentru startul noului sezon competițional

53

Echipa de polo CSM Oradea continuă pregătirile pentru startul noului sezon competițional. Formația antrenată de Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu mai are zece zile până la startul turneului LEN Champions League 2019/20 de la Sabac, contând pentru primul tur preliminar al competiției.

Pe parcursul săptămânii următoare, CSM Oradea va efectua mai multe antrenamente comune cu diferite echipe care se pregătesc la rândul lor de startul unei noi aventuri în cea mai puternică întrecere din polo-ul european la nivel de club.

Astfel, începând de marți (20.08), la Oradea, va sosi Steaua București, campioana în exercițiu a României. Miercuri (21.08) vine și formația turcă Galatasaray Istanbul, iar de joi (22.08) pe malul Crișului Repede sosește formația maghiară Miskolc.

De notat că Galatasaray și Miskolc sunt deja parteneri tradiționali de pregătire în timp de Steaua este rivala CSM-ului în competiția internă, în ultimul deceniu și mai bine.

În perioada 28 august – 1 septembrie 2019, la Sabac, Serbia, CSM Oradea participă în Grupa A din primul tur preliminar LEN Champions League.

 
Florin Mihalca
Jurnalist la Radio Transilvania, Bihoreanul și AlesdOnline, absolvent a trei facultăți (Științe Politice, Jurnalism și Drept), Florin are o experiență de peste 20 de ani in presă, după ce a debutat 1997 la Radio Transilvania ca redactor sportiv. De-a lungul carierei, a mai colaborat cu Radio România Actualități, Radio Cluj, Radio Timișoara, TVS Oradea, Informația de Vest și Șapte Seri. Deși în prezent este un jurnalist generalist, pasiunea sa e sportul, de-a lungul timpului fiind implicat și la cluburi precum FC Bihor sau Liberty Salonta. Este și un cunoscut prezentator al evenimentelor sportive din Bihor.