Echipa de polo CSM Oradea a încheiat aventura în LEN Champions League

66
Echipa de polo CSM Oradea
Foto © Florin Mihalca

Echipa de polo CSM Oradea a încheiat aventura în LEN Champions League. Formația antrenată de Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu a fost învinsă de CN Terrassa, în manșa a 2-a din turul al 3-lea preliminar al competiției. Rezultatul final a fost de 5-6.

Spaniolii au marcat singurul gol al primei reprize, după care s-au desprins la 2-0 în debutul sfertului 2. CSM-ul a reacționat prin dubla lui Vlad Dragomirescu, însă Terrassa a terminat prima jumătate a partidei în avantaj, scor 3-2.

Oaspeții s-au desprins la 4-2, după care CSM Oradea a marcat de trei ori consecutiv. Acest lucru s-a consemnat într-un interval de două minute prin acțiunile concretizate de Alex Popoviciu, Bogdan Remeș și Yusuke Inaba. Astfel, cu opt minute înainte de final scorul era de 5-4 în favoarea CSM-ului.

CSM Oradea nu a mai găsit soluții în atac, irosind câteva situații favorabile. Terrassa a profitat și a întors situația pe tabela de marcaj impunându-se la limită.

Reamintim că în tur, în Spania, CN Terrassa a învins cu scorul de 10-7. Astfel, ibericii au câștigat dubla cu scorul general de 16-12 și s-au calificat în grupele LEN Champions League

Aventura continentală a CSM-ului continuă în sferturile de finală ale LEN EuroCup.

 
Florin Mihalca
Jurnalist la Radio Transilvania, Bihoreanul și AlesdOnline, absolvent a trei facultăți (Științe Politice, Jurnalism și Drept), Florin are o experiență de peste 20 de ani in presă, după ce a debutat 1997 la Radio Transilvania ca redactor sportiv. De-a lungul carierei, a mai colaborat cu Radio România Actualități, Radio Cluj, Radio Timișoara, TVS Oradea, Informația de Vest și Șapte Seri. Deși în prezent este un jurnalist generalist, pasiunea sa e sportul, de-a lungul timpului fiind implicat și la cluburi precum FC Bihor sau Liberty Salonta. Este și un cunoscut prezentator al evenimentelor sportive din Bihor.