Echipa de handbal masculin CSM Oradea s-a întors din cantonamentul desfășurat la Stâna de Vale

64

Echipa de handbal masculin CSM Oradea s-a întors din cantonamentul desfășurat la Stâna de Vale. Elevii lui George Tăutu au muncit pe parte de pregătire fizică.

Din 11 ianuarie, handbaliștii intră în sala de joc, având zece zile la dispoziție să pregătească turneul al 2-lea din Divizia A la handbal masculin. În urma turneului susținut la Turda în luna noiembrie 2020, echipa orădeană a obținut două victorii și o înfrângere.

În perioada 21-24 ianuarie, CSM Oradea va participa la cel de-al 2-lea turneu din Divizia A la handbal masculin. Iată programul echipei:

  • Joi (21.01), ora 10:00, cu CNOPJ Timișoara
  • Vineri (22.01), ora 12:40, cu Universitatea Cluj-Napoca
  • Sâmbătă (23.01), ora 12:00, cu Potaissa Turda
  • Duminică (24.01), ora 9:30, cu Szejke Odorheiu Secuiesc

Turneul se desfășoară tot la Turda.

Florin Mihalca
Jurnalist la Radio Transilvania, Bihoreanul și AlesdOnline, absolvent a trei facultăți (Științe Politice, Jurnalism și Drept), Florin are o experiență de peste 20 de ani in presă, după ce a debutat 1997 la Radio Transilvania ca redactor sportiv. De-a lungul carierei, a mai colaborat cu Radio România Actualități, Radio Cluj, Radio Timișoara, TVS Oradea, Informația de Vest și Șapte Seri. Deși în prezent este un jurnalist generalist, pasiunea sa e sportul, de-a lungul timpului fiind implicat și la cluburi precum FC Bihor sau Liberty Salonta. Este și un cunoscut prezentator al evenimentelor sportive din Bihor.