Echipa de handbal masculin CSM Oradea a fost eliminată din Cupa României

195
Echipa de handbal masculin CSM Oradea
 

Echipa de handbal masculin CSM Oradea a fost eliminată din Cupa României. Formația antrenată de George Tăutu a cedat pe terenul lui CSU Pitești în Șaisprezecimile de finală ale competiției.

Meciul desfășurat duminică s-a încheiat cu scorul de 28-26. Prima repriză a fost adjudecată de CSM cu 16-13. Lucrurile s-au schimbat în partea a 2-a, când argeșenii au punctat de 15 ori, iar orădenii au replicat cu doar zece goluri.

Mihăilescu a punctat de șapte ori, Szabo a adăugat cinci goluri, iar Oargă a înscris de patru ori pentru CSM. Alți cinci jucători au punctat pentru formația bihoreană. De la gazde s-a evidențiat Acsinia, autor a 12 goluri.

Pentru echipa de handbal urmează prima etapă din returul Diviziei A, Seria D. CSM Oradea se duelează cu CSU Constantin Brâncuși Târgu Jiu. Meciul are loc marți, la Târgu-Jiu.

Jurnalist la Radio Transilvania, Bihoreanul și AlesdOnline, absolvent a trei facultăți (Științe Politice, Jurnalism și Drept), Florin are o experiență de peste 20 de ani in presă, după ce a debutat 1997 la Radio Transilvania ca redactor sportiv. De-a lungul carierei, a mai colaborat cu Radio România Actualități, Radio Cluj, Radio Timișoara, TVS Oradea, Informația de Vest și Șapte Seri. Deși în prezent este un jurnalist generalist, pasiunea sa e sportul, de-a lungul timpului fiind implicat și la cluburi precum FC Bihor sau Liberty Salonta. Este și un cunoscut prezentator al evenimentelor sportive din Bihor.