Echipa de handbal masculin CSM Oradea a câștigat primul meci oficial disputat în anul 2019

49

Echipa de handbal masculin CSM Oradea a câștigat primul meci oficial disputat în anul 2019. Formația antrenată de George Tăutu a învins HC Szejke Odorhei, la Arena Antonio Alexe, în cursul zilei de joi. Rezultatul final a fost de 28-27.

Partida a fost deosebit de echilibrată. Cele două echipe au fost imposibil de separat în primele 30 minute de joc efectiv, scor 16-16. În repriza secundă defensivele au funcționat mai bine, cea orădeană având un mic plus pentru a se impune a doua oară la limită în duelurile cu Odorhei. În prima etapă a campionatului, în septembrie 2018, CSM-ul a învins cu 33-32.

Prin prisma acestui rezultat, CSM Oradea revine în fruntea Seriei D în Divizia A, cu un total de 24 puncte în 11 partide disputate. În schimb, HC Szejke Odorhei are 22 puncte la ora actuală.

Principalii marcatori ai formaţiei bihorene au fost Bogdan Cîrchea şi Cosmin Liberţ, autori a câte 7 goluri, în timp ce de la echipa din Odorhei, Komporaly Attila a înscris cele mai multe goluri, 8, dar toate din aruncări de la 7 metri.

Următorul meci al orădenilor este programat săptămâna viitoare, în deplasare. Adversar este satelitul lui HC Minaur Baia Mare.