Echipa de baschet masculin CSM CSU Oradea se reunește pe data de 11 august și va demara pregătirile pentru sezonul competițional 2019/20

61

Echipa de baschet masculin CSM CSU Oradea se reunește pe data de 11 august și va demara pregătirile pentru sezonul competițional 2019/20. Roș-albaștrii se vor pregăti pe plan local, având toate condițiile la dispoziție în Oradea pentru încărcarea fizică.

După mai bine de două săptămâni de pregătire fizică, îmbinată cu cea specifică, formația orădeană va începe programul jocurilor de pregătire. CSM CSU Oradea va susține, în total, șase meciuri test înaintea primului joc oficial din sezonul competițional 2019/20.

Este vorba despre trei meciuri în compania unor formații din Ungaria, două cu echipe din Serbia, respectiv unul în compania unei formații din Macedonia de Nord. În această perioadă, CSM CSU Oradea va efectua o deplasare în Ungaria și una în Serbia. Perioada de pregătire se va încheia cu turneul memorial Antonio Alexe.

Roș-albaștri vor avea următorul program precompetițional:

– 11 august, reunirea
– 11/28 august, analize medicale și pregătire pe plan local
– 29 august, ora 18 (locala), cu DEAC Debrecen, la Debrecen
– 31 august, cu Szedeak Szeged, la Oradea
– 4 septembrie, cu Dynamic Belgrad, în Serbia
– 5 septembrie, cu FMP Belgrad, în Serbia
– 9/11 septembrie, cu Szolnok Olaj KK și MZT Skopje, în cadrul memorialului Antonio Alexe, la Oradea

Primul meci oficial este programat pentru 17 septembrie 2019, în deplasare, cu Falco Szombathely, în primul tur preliminar al Basketball Champions League. Returul se va disputa pe 20 septembrie, cu începere de la ora 19:00, la Arena Antonio Alexe din Oradea. Dacă trece de acest tur, CSM-ul se va confrunta cu BK Ventspils, în turul al 2-lea preliminar al amintitei competiții.

 
Florin Mihalca
Jurnalist la Radio Transilvania, Bihoreanul și AlesdOnline, absolvent a trei facultăți (Științe Politice, Jurnalism și Drept), Florin are o experiență de peste 20 de ani in presă, după ce a debutat 1997 la Radio Transilvania ca redactor sportiv. De-a lungul carierei, a mai colaborat cu Radio România Actualități, Radio Cluj, Radio Timișoara, TVS Oradea, Informația de Vest și Șapte Seri. Deși în prezent este un jurnalist generalist, pasiunea sa e sportul, de-a lungul timpului fiind implicat și la cluburi precum FC Bihor sau Liberty Salonta. Este și un cunoscut prezentator al evenimentelor sportive din Bihor.