13.1 C
Aleşd
joi, 28 martie 2024

Echipa bihoreană de polo CSM Digi Oradea s-a impus în confruntarea, de sâmbătă şi duminică, de la Bazinul Olimpic „Ioan Alexandrescu”, în compania celor de la Corona Sportul Studenţesc

Echipa bihoreană de polo CSM Digi Oradea s-a impus doar o singură dată în dubla confruntare, de sâmbătă şi duminică, de la Bazinul Olimpic „Ioan Alexandrescu”, din compania celor de la Corona Sportul Studenţesc şi astfel intră în pauza competiţională tot la egalitate de puncte cu partenerii lor de întrecere.

- Publicitate -

Dacă sâmbătă, în prima dispută vicecampionii şi-au adjudecat partida cu 10-5, duminică, în meciul revanşă au cedat la limită cu, 11-12.

În primul joc, doar sfertul I a fost câştigat de oaspeţi, cu 2-1, după care în celelalte trei orădenii s-au impus cu 5-2, 1-0 şi 3-1.

Golurile CSM-ului au fost marcate de Yusuke Inaba, 3, Levente Vancsik, 2, Roland Szabo, Robert Gergelfy, Viktor Kovats, Bogdan Remeş şi Alex Popoviciu, câte unul.

Mult mai echilibrat, meciul de duminică a fost adjudecat de cei de la Coronoa Sportul Studenţesc, cu 12-11, după ce oaspeţii au câştigat primul sfert cu 4-2, sfertul al II-lea le-a revenit elevilor antrenorului Dorin Costrăş, cu 3-1, iar cel de-al treilea s-a încheiat remiză, 3-3. În acest fel, ultima secvenţă a fost cea decisivă, dar cei care s-au dovedit mai eficienţi în ultimele opt minute au fost jucătorii de la Corona Sportul, autori a 4 goluri, faţă de cele 3 reuşite de CSM Digi.

De această dată, Gustavo Guimaraes a fost cel mai eficace de la gazde, cu 4 goluri înscrise. L-a urmat Alex Popoviciu, cu 3, Roland Szabo, cu 2, Czenk Ferenc şi Ramiro Georgescu, cu câte un gol.

Şi anul trecut a fost cam tot la fel, ne-am împărţit victoriile şi atunci. Am avut în faţă acum, însă, o echipă întărită faţă de anul trecut, o echipă puternică, masivă, cu un joc foarte agresiv. Faptul că în meciul al doilea am pierdut în minutul 2 apărătorul nostru de la centru ne-a pus în situaţia de a improviza. Din păcate nu am reuşit cu succes, pentru că am luat anumite goluri din centru, care cu apărătorul nostru, Bogdan Remeş, sunt convins că nu le luam”, a declarat, la finalul meciului antrenorul CSM-ului, Dorin Costrăş.

După turul de campionat, CSM Digi şi Corona Sportul Studenţesc au câte 13 victorii şi 3 înfrângeri şi îşi împart locurile II-III, pe prima poziţie fiind campioana Steaua, cu punctaj maxim.

Florin Mihalca

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,170FaniÎmi place
1,737CititoriConectați-vă
578CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,560AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI