Echipa bihoreană de fotbal CS Oşorhei a cedat din nou

108
Echipa bihoreană de fotbal CS Oşorhei a cedat din nou, de această dată la Mediaş, în faţa echipei secunde a celor de la Gaz Metan. Scorul final a fost 5-2 pentru medieşeni care, dată fiind pauza de campionat din prima ligă, au beneficiat de serviciile mai multor jucători de la prima echipă. De altfel Buziuc, unul dintre jucătorii lui Pusztai la prima echipă, a reuşit o triplă. Gazdele au beneficiat de două lovituri de pedeapsă, ultima dintre ele însă acordată gratuit.
Cele două goluri ale bihorenilor le-au marcat Petricău și Boka.
Cu un singur punct, acumulat în 12 etape, echipa di Oșorhei rămâne pe ultimul loc.
În etapa a XII-a din Seria a V-a a Ligii a III-a la fotbal, însă, s-au mai consemnat rezultatele: Sănătatea Cluj – ACS Comuna Recea 0-2, FC Zalău – Unirea Jucu 2-1 și FC Bistrița – CS Iernut 1-4.
Florin Mihalca
 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.