CSM Oradea va găzdui turneul LEN Champions League contând pentru turul al 2-lea preliminar

73

CSM Oradea va găzdui turneul LEN Champions League contând pentru turul al 2-lea preliminar. Evenimentul se va desfășura în perioada 13-15 septembrie anul curent la bazinul olimpic Ioan Alexandrescu.

Formația antrenată de Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu s-a calificat de pe locul 4 al Grupei A în primul tur preliminar. CSM-ul a obținut două victorii și a suferit trei înfrângeri la evenimentul desfășurat la Sabac, Serbia.

În urma tragerii la sorți pentru turul al 2-lea, CSM Oradea a fost repartizată în Grupa C, alături de AN BRESCIA (ITA), Lokomotiv TBILISI (GEO) și CN BARCELONA (ESP).

Iată componența celorlalte grupe:

Grupa D, la Budapesta (HUN) – OSC BUDAPESTA (HUN), OSC POSTDAM (GER), Sintez KAZAN (RUS), Dynamo MOSCOVA (RUS).

Grupa E, la Terrassa (ESP) – CN TERRASSA (ESP), Team of STRASBOURG (FRA), VK SABAC (SRB), Steaua BUCURESTI (ROU).

Grupa F, la Belgrad (SRB) – NC VOULIAGMENI (GRE), Jadran SPLIT (CRO), VK Crvena Zvezda BELGRADE (SRB), Pays D’AIX Natation (FRA).

Se joacă pe sistemul fiecare cu fiecare. Primele două clasate în fiecare grupă avansează în turul al 3-lea, ce se va desfășura sub forma unei duble eliminatorii.

 

 
Florin Mihalca
Jurnalist la Radio Transilvania, Bihoreanul și AlesdOnline, absolvent a trei facultăți (Științe Politice, Jurnalism și Drept), Florin are o experiență de peste 20 de ani in presă, după ce a debutat 1997 la Radio Transilvania ca redactor sportiv. De-a lungul carierei, a mai colaborat cu Radio România Actualități, Radio Cluj, Radio Timișoara, TVS Oradea, Informația de Vest și Șapte Seri. Deși în prezent este un jurnalist generalist, pasiunea sa e sportul, de-a lungul timpului fiind implicat și la cluburi precum FC Bihor sau Liberty Salonta. Este și un cunoscut prezentator al evenimentelor sportive din Bihor.